6 tipů na vánoční zubní péči!

Vánoce! Cukroví, sladké nápoje, trhání lepenky pomocí zubů nebo zapomínání na pravidelné čištění. Jaké jsou nástrahy vánočního období a svátků? Pojďme se společně podívat na nejlepší tipy na péči o zuby v tomto období! Vaše zuby vám následně poděkují.

 

 

Tipy na vánoční zubní péči!

  • Nezapomínejte na pravidelné čištění zubů a nevynechávejte ho! Minimálně 3 minuty 2x denně! Co si takhle leckdy nudné a rutinní čistění zubů zpříjemnit a poslouchat u toho vánoční písničky? Jedna 3 minutová písnička na 1 čistění! Máte o zábavu a vánoční náladu postaráno!
  • Balíte vánoční dárky a používáte vaše zuby jako nůžky na lepící pásku? Zuby tím můžete trvale poničit, vyzkoušejte si například lepenku předstříhat nůžkami a jednotlivé kousky si nalepit na roh stolu. Je to jednoduché!
  • Nečistěte si zuby ihned po vypití bublinkových nápojů, mohly by se poškodit. Stačí počkat cca 1 hodinu a mělo by to být v pořádku. Sladké bublinkové nápoje mohou naleptávat zubní sklovinu a při bezprostředním vyčištění karáčkem a zubní pastou ji poškodit.
  • Pozor na svačinkování! Ideální svačinou je ovoce nebo zelenina, která podporují zdraví vašich zubů a dutiny ústní
  • Pijte vodu! Voda proplachuje vaše zuby a přirozeně je zbavuje usazeného jídla, brání zuby před naleptáním zubní skloviny po vypití bublinkových nápojů a zabraňuje, aby se zbarvily do nežádoucího odstínu po konzumaci barvících jídel a nápojů.
  • A nezapomeňte v novém roce na preventivní prohlídky u svého ortodontisty, objednat se můžete hned! Zdravý úsměv je ten nejkrásnější!pexels-picjumbocom-196648

 

 

Schází vám pro někoho ještě nějaký dárek?

Hledáte ještě nějaký dárek pod stromeček a docházejí vám již nápady?

Obdarujte své blízké zářivým úsměvem od Toothy. Pokud preferujete dárkové balení, Toothy nabízí řadu krásných sad ve vánočním balení!

Vybírat můžete mezi hned několika variantami, které obsahují sadu Toothy na bělení zubů a různé vychytávky z oblasti dentální hygieny: ekologický bambusový kartáček, pastu na zuby, dentální niť z aktivního uhlí, bambusové eko mezizubní kartáčky nebo také osvěžovač dechu v kabelkovém provedení. Vybírejte podle velikosti, ceny a obsahu mezi 3 dárkovými balíčky:

  • Dárková sada Pro White
  • Dárková sada All Inclusive
  • Dárková sada pro páry

 

Toothy také nabízí jednotlivé produkty zvlášť – můžete například koupit pouze ekologické produkty (dentální niť, zubní kartáček, mezizubní kartáčky...) a obdarovat tak někoho, kdo se zajímá o udržitelnost životního prostředí, pro někoho, kdo se snaží omezit používání plastů a nebo pro někoho, kdo chce zkusit něco nového a revolučního. Nebo také můžete darovat bělící sadu Toothy zvlášť a potěšit tak někoho krásným bílým úsměvem J! Pokud si s výběrem nejste jisti, nebo kupujete dárek na poslední chvíli, dárková poukázka to jistí! Toothy nabízí vouchery v hodnotě 1000 Kč, 2000 Kč a 3000 Kč!pexels-daria-shevtsova-1261373

Zpět do obchodu