Doprava zdarma pro nákupy nad 1 000 Kč

Hodnocení obchodu

4,7 43 hodnocení
5
37x
4
3x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
DM Avatar autora Dagmar Machů | 12.1.2022
M Avatar autora Markéta | 3.1.2022
Já jsem 100% spokojená s výsledkem bělení i se zubní pastou jak ranní tak i večerní. Určitě si znovu objednám.
J Avatar autora Jakub V. | 28.11.2021
Dobrý den, po 6 denní kúře za 1 490 Kč, stejný efekt jako obyč bělící pasta za 100 Kč (tzn. žádný)... Ty dobré recenze musejí být jen od známých nebo nevím...
T Avatar autora Toothy.cz (Administrátor) 28.11.2021
Dobrý den Jakube, mrzí nás že s výsledkem nejste spokojený. Nic není dokonalé a i efekt bělení Toothy zaznamená pouze cca 98% zákazníků. Bohužel zbývají 2% které z několika možných důvodů efekt nevidí, nejčastěji je to kvůli genetice a přírodnímu zbarvení zubů. Právě pro tyto případy nabízíme garanci vrácení peněz viz. www.toothy.cz/garance
B Avatar autora Barča F. | 4.10.2021
Bělení super, i přes to že mám citlivé zuby, tak zde to bylo absolutně bez problémů. 2 odstíny dole, určitě zopakuji
ZM Avatar autora Zuzana Mazáčová | 28.9.2021
Dobry den, lze prosím používat i v těhotenství? Dekuji MAzáčová
MV Avatar autora Monika Večeřová | 24.8.2021
Nechápu jak jsem bez této značky mohla fungovat. Nakupuji pravidelně téměř všechny produkty. Bělící sady jsou skvělé, a na ranní kokosové pastě jsem zcela závislá!
KB Avatar autora Kristýna Blažková | 31.5.2021
Velmi doporučuji zkoušela jsem poprvé a cca 3-4 dnech už byla vidět velká změna určitě budu pokračovat dal za ty peníze to opravdu stojí zato ,pasty úžasné ❤️
HH Avatar autora Hana Hanzlova | 14.4.2021
S komunikací obchodu jsem velmi spokojena. Denní a noční pasta - jsou skvělé, velmi příjemné a hlavně - stačí jen troška na kartáček a pění hodně. Používám i bělící gely, ale bohužel nemám tak výborný výsledek.
KF Avatar autora Kateřina Francová | 14.4.2021
Mohu jen doporučit! Skvělý přístup, rychlé a velmi příjemné jednání. Balíček dorazil další den ráno, krásně zabalený a voňavý. Nejenom, že mě uchvátila kvalita produktů, ale ještě k tomu máme krásně navoněný byt. Je vidět, že si v Toothy potrpí na kvalitu a spokojenost zákazníku. První objednávka rozhodně nebyla mou poslední! Mockrát děkuji.
JC Avatar autora Jennifer Castillo | 13.4.2021
Se značkou toothy jsem velmi spokojená. Všechno bylo podrobně vysvětleno a gely nedělaly nepříjemný pocit na zubech. Balení bylo krásně zabalené a nemohla jsem se nabažit vůně uvnitř. Navíc jsem výsledky viděla po pár dnech, určitě se ke značce toothy ráda vracím.
HV Avatar autora Hana Valášková | 13.4.2021
S produkty Toothy jsem velmi spokojená, jednoduchá aplikace, pasty i chutné a navíc je vše účinné. Doporučuji.
BS Avatar autora Běla Soldánová | 13.4.2021
S produkty společnosti Toothy jsem velmi spokojená, doporučuji všem.
LF Avatar autora Libuše Fuisová | 13.4.2021
Servis a zákaznická podpora- top, vždy rychlá komunikace, rychle vyreklamované světýlko které se mi cca po půl roce používání porouchalo, stačilo napsat a do dvou dnů jsem měla nové :) Balíček příjde vždy krásně zabalený a navoněný, krabičky jsou skvělé, pevné, dobře skladovatelné s jednoduchým návodem jak produkty používat. Výsledky jsou naprosto dostačující, stačí 10 minut denně, já jsem ale kafé milovník a taky papriko žrout a tak si sama trochu “podkopávám nohy”. Je super že něco takového začala dělat česká firma která má výsledky, super komunikaci, rychlé dodání a celkovou spolehlivost :) Určitě doporučuji.
Avatar autora Kamila Šťastná | 25.3.2021
Skvělé produkty, objednávám pravidelně zubní pasty a jednou za čas i bělení. Vřele doporučuji. K
ŠH Avatar autora Štěpán Hruška | 23.3.2021
Maximálně vyběleno o jeden odstín. Vyhozené peníze a s garancí vrácení prněz lžou, vratili mi pouze půlku častky a k tomu ještě chtěli světélko zpět asi pro někoho dalšího????????‍♂️.
L Avatar autora Lenka z Toothy (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den Štěpáne, garance posuzujeme individuálně, a u Vás byl dle fotek výsledek viditelný, což sám přiznáváte. Ani dál nepátráme po dodržování všech instrukcí a tak dále, tak myslím že vrácení 50% částky je fér:) A světýlko si necháváme vracet vždy, né pro nikoho dalšího, v takovém světě my naštěstí nežijeme, ale z důvodu toho že pár bývalých zákazníků takto reklamovalo výsledky s vrácením peněz ale pak si dále vesele objednávaly doplňující gely, tak to asi zas tak zlé nebylo :) Děkujeme za reakci a přejeme hezký den ❤️
MH Avatar autora Monika Hladilova | 10.3.2021
Jsem velice spokojená se 6 týdenní sadou..???? Vřele doporučuji a těším se na rozdíl..????
SS Avatar autora Sabina Suljakovic | 27.1.2021
Jednoduchá aplikace, garantované výsledky. Oceňuji také rychlé a ochotné poradenství a perfektní servis zákazníkovi. Doporučuji.
MM Avatar autora Marie Mejstříková | 13.10.2020
6ti denní sada Toothy na bělení zubů mě překvapila. Podobné sady na bělení zubů jsem již v minulosti vyzkoušela i od jiných výrobců, ale slibované výsledky se většinou nedostavily nebo mi přípravek nevyhovoval. Bělící sada od Toothy mě zaujala na první pohled už svým balením. V balení zákazník najde celou sadu a srozumitelný manuál, jak má bělení zubů proběhnout. Líbí se mi, že bělení vyžaduje jen několik minut za den a výsledky jsou opravdu rychle viditelné. O své zuby se pravidelně starám, ale jejich pigment je tmavší než bych chtěla. Proto podobné výrobky vyhledávám a musím říct, že tento je opravdu kvalitní a určitě si ho pořídím znovu.
K Avatar autora Kateřina | 11.10.2020
Vyzkoušela jsem sadu na 6 dni a splnilo to svůj účel. Vše bylo v naprostém pořádku a vřele doporučuji! ????????
D Avatar autora Dzaneckova | 5.10.2020
Super produkt, nebolí, není nepříjemné ani na citlivé zuby a výsledky jsou vidět již po druhé aplikaci. V kombinaci s dalšími produkty, jako např. super měkké kartáčky, je to výborná péče o zuby.
Nahoru
43 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení