Hodnocení obchodu

4,7 43 hodnocení
5
37x
4
3x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
DM Avatar autora Dagmar Machů | 12.1.2022
M Avatar autora Markéta | 3.1.2022
Já jsem 100% spokojená s výsledkem bělení i se zubní pastou jak ranní tak i večerní. Určitě si znovu objednám.
J Avatar autora Jakub V. | 28.11.2021
Dobrý den, po 6 denní kúře za 1 490 Kč, stejný efekt jako obyč bělící pasta za 100 Kč (tzn. žádný)... Ty dobré recenze musejí být jen od známých nebo nevím...
T Avatar autora Toothy.cz (Administrátor) 28.11.2021
Dobrý den Jakube, mrzí nás že s výsledkem nejste spokojený. Nic není dokonalé a i efekt bělení Toothy zaznamená pouze cca 98% zákazníků. Bohužel zbývají 2% které z několika možných důvodů efekt nevidí, nejčastěji je to kvůli genetice a přírodnímu zbarvení zubů. Právě pro tyto případy nabízíme garanci vrácení peněz viz. www.toothy.cz/garance
B Avatar autora Barča F. | 4.10.2021
Bělení super, i přes to že mám citlivé zuby, tak zde to bylo absolutně bez problémů. 2 odstíny dole, určitě zopakuji
ZM Avatar autora Zuzana Mazáčová | 28.9.2021
Dobry den, lze prosím používat i v těhotenství? Dekuji MAzáčová
MV Avatar autora Monika Večeřová | 24.8.2021
Nechápu jak jsem bez této značky mohla fungovat. Nakupuji pravidelně téměř všechny produkty. Bělící sady jsou skvělé, a na ranní kokosové pastě jsem zcela závislá!
KB Avatar autora Kristýna Blažková | 31.5.2021
Velmi doporučuji zkoušela jsem poprvé a cca 3-4 dnech už byla vidět velká změna určitě budu pokračovat dal za ty peníze to opravdu stojí zato ,pasty úžasné ❤️
HH Avatar autora Hana Hanzlova | 14.4.2021
S komunikací obchodu jsem velmi spokojena. Denní a noční pasta - jsou skvělé, velmi příjemné a hlavně - stačí jen troška na kartáček a pění hodně. Používám i bělící gely, ale bohužel nemám tak výborný výsledek.
KF Avatar autora Kateřina Francová | 14.4.2021
Mohu jen doporučit! Skvělý přístup, rychlé a velmi příjemné jednání. Balíček dorazil další den ráno, krásně zabalený a voňavý. Nejenom, že mě uchvátila kvalita produktů, ale ještě k tomu máme krásně navoněný byt. Je vidět, že si v Toothy potrpí na kvalitu a spokojenost zákazníku. První objednávka rozhodně nebyla mou poslední! Mockrát děkuji.
JC Avatar autora Jennifer Castillo | 13.4.2021
Se značkou toothy jsem velmi spokojená. Všechno bylo podrobně vysvětleno a gely nedělaly nepříjemný pocit na zubech. Balení bylo krásně zabalené a nemohla jsem se nabažit vůně uvnitř. Navíc jsem výsledky viděla po pár dnech, určitě se ke značce toothy ráda vracím.
HV Avatar autora Hana Valášková | 13.4.2021
S produkty Toothy jsem velmi spokojená, jednoduchá aplikace, pasty i chutné a navíc je vše účinné. Doporučuji.
BS Avatar autora Běla Soldánová | 13.4.2021
S produkty společnosti Toothy jsem velmi spokojená, doporučuji všem.
LF Avatar autora Libuše Fuisová | 13.4.2021
Servis a zákaznická podpora- top, vždy rychlá komunikace, rychle vyreklamované světýlko které se mi cca po půl roce používání porouchalo, stačilo napsat a do dvou dnů jsem měla nové :) Balíček příjde vždy krásně zabalený a navoněný, krabičky jsou skvělé, pevné, dobře skladovatelné s jednoduchým návodem jak produkty používat. Výsledky jsou naprosto dostačující, stačí 10 minut denně, já jsem ale kafé milovník a taky papriko žrout a tak si sama trochu “podkopávám nohy”. Je super že něco takového začala dělat česká firma která má výsledky, super komunikaci, rychlé dodání a celkovou spolehlivost :) Určitě doporučuji.
Avatar autora Kamila Šťastná | 25.3.2021
Skvělé produkty, objednávám pravidelně zubní pasty a jednou za čas i bělení. Vřele doporučuji. K
ŠH Avatar autora Štěpán Hruška | 23.3.2021
Maximálně vyběleno o jeden odstín. Vyhozené peníze a s garancí vrácení prněz lžou, vratili mi pouze půlku častky a k tomu ještě chtěli světélko zpět asi pro někoho dalšího????????‍♂️.
L Avatar autora Lenka z Toothy (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den Štěpáne, garance posuzujeme individuálně, a u Vás byl dle fotek výsledek viditelný, což sám přiznáváte. Ani dál nepátráme po dodržování všech instrukcí a tak dále, tak myslím že vrácení 50% částky je fér:) A světýlko si necháváme vracet vždy, né pro nikoho dalšího, v takovém světě my naštěstí nežijeme, ale z důvodu toho že pár bývalých zákazníků takto reklamovalo výsledky s vrácením peněz ale pak si dále vesele objednávaly doplňující gely, tak to asi zas tak zlé nebylo :) Děkujeme za reakci a přejeme hezký den ❤️
MH Avatar autora Monika Hladilova | 10.3.2021
Jsem velice spokojená se 6 týdenní sadou..???? Vřele doporučuji a těším se na rozdíl..????
SS Avatar autora Sabina Suljakovic | 27.1.2021
Jednoduchá aplikace, garantované výsledky. Oceňuji také rychlé a ochotné poradenství a perfektní servis zákazníkovi. Doporučuji.
MM Avatar autora Marie Mejstříková | 13.10.2020
6ti denní sada Toothy na bělení zubů mě překvapila. Podobné sady na bělení zubů jsem již v minulosti vyzkoušela i od jiných výrobců, ale slibované výsledky se většinou nedostavily nebo mi přípravek nevyhovoval. Bělící sada od Toothy mě zaujala na první pohled už svým balením. V balení zákazník najde celou sadu a srozumitelný manuál, jak má bělení zubů proběhnout. Líbí se mi, že bělení vyžaduje jen několik minut za den a výsledky jsou opravdu rychle viditelné. O své zuby se pravidelně starám, ale jejich pigment je tmavší než bych chtěla. Proto podobné výrobky vyhledávám a musím říct, že tento je opravdu kvalitní a určitě si ho pořídím znovu.
K Avatar autora Kateřina | 11.10.2020
Vyzkoušela jsem sadu na 6 dni a splnilo to svůj účel. Vše bylo v naprostém pořádku a vřele doporučuji! ????????
D Avatar autora Dzaneckova | 5.10.2020
Super produkt, nebolí, není nepříjemné ani na citlivé zuby a výsledky jsou vidět již po druhé aplikaci. V kombinaci s dalšími produkty, jako např. super měkké kartáčky, je to výborná péče o zuby.
Nahoru
43 položek celkem