Hodnocení obchodu

4,8 21 hodnocení
Přidat hodnocení
5
18x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NK Avatar autora Nikola Kunetková | 22.9.2020
Toothy môžem viac ako odporučiť ???? mám za sebou 6 dennú kúru a som nadšená za aký krátky čas sa výsledok dostavil. Vďaka prírodnému zloženiu gélu som sa nemusela báť, aký vplyv to bude mať na moje ďasná. Navyše balík prišiel naozaj krásne zabalený spolu s návodom ako jednoducho toothy použiť ????
P Avatar autora Pája | 21.9.2020
Toothy jsem vyzkoušela na základě pozitivních recenzí, které nezklamaly. Toothy splnilo moje očekávání, výrazné plus mají gely bez peroxidu, díky kterým nejsou zuby citlivé a bělení může v klidu proběhnout celou určenou dobu a bez potíží. Pokud chcete mít zářivý úsměv, tak to zkuste!
VH Avatar autora Veronika Herinková | 21.9.2020
Už delší dobu jsem uvažovala o vybělení zubů. Jenže znáte to, zubaře nemusím a mám dásně velmi citlivé na kovové předměty takže u dentální hygieny trpím. Dříve se hodně tradovalo, že domácí čištění zubů porušuje sklovinu nebo, že vyhodíte hodně peněz za nic. Tak s Toothy se toho tedy bát nemusíte. Jedná se o českou značku, balení na 6 dní, které mi dorazilo domů, je fakt profi výbavička. Při rozbalení úplně cítíte závan zubní ordinace. Aplikace je velmi jednoduchá, nanesete bělicí gel na silikonový náustek, ten nandáte na přístroj s LED světlem a vložíte do úst. Za 10 minut máte hotovo. Značky ideál. Za týden máte minimálně pryč pigmentové skvrny, zuby rozhodně bělejší a co je pro mě hlavní, na citlivost to nemá žádný vliv. Doporučuji všemi deseti.
J Avatar autora Jitka | 20.9.2020
Už delší dobu jsem uvažovala, že si nechám vybělit zuby. Zkoušela jsem růžné bělící pasty a jiné přípravky na bělení zubů, ale bohužel jsem neviděla žádnou velkou změnu. Uvažovala jsem i bělení zubů přímo u zubaře, ale tam mě tak trochu odrazovala zas vysoká cena. Nedávno jsem objevila bělící sadu Toothy. Jedná se o českou značku, která slibuje vybělení zubů přírodní cestou a to celé za opravdu přijatelnou cestu. To mě nadchlo a řekla jsem si, že to vyzkouším. Šla jsem tedy do šestidenní bělící sady. Aplikace je velmi jednoduchá. Nemusíte si dělat žádné otisky, jen nanesete bělící gel na silikonový připravený náustek a ten připevníte k přístroji s LED světlem. Celý proces trvá jen 10 minut – po uplynutí doby přistroj za pípá. A co je 10 minut? Za tu dobu se můžete odlíčit, udělat si pár lehů a sedů nebo vyzkoušet různé filtry na mobilu jako já. ???? A výsledek po šesti dnech? Zuby mám opravdu bělejší a věřím, že pokud bych k tomu dodržela i tzv. bílou stravu, nepít kafe, tak by to mohlo být ještě lepší. Ale i tak jsem moc spokojená a určitě si zakoupím další várku gelu ať mám ty zuby ještě bělejší.
Avatar autora Monika Štochlová | 20.9.2020
Toothy je prostě super!Výsledky již po pár dnech a to až o dva odstíny bělejší zoubky. Užívání je velmi praktické a jednoduché, což je taky velké plus. K tomu všemu je to ČESKÁ značka, což je skvělý! A jako třešnička na dortu je přírodní složení. Určitě doporučuji! ????????????
Avatar autora Jana Šrámčíková | 20.9.2020
Mám hodně citlivé zuby, takže jsem se jakémukoli bělení dlouho bránila. Ani to profi mi moje zubařka nedoporučila - navíc si za něj účtuje několik tisíc. Toothy mi zuby vybělil o dva odstíny za šest dní, a přitom mi to nezabralo déle než šest minut. Zaujalo mě také, že je to česká značka a používá jen přírodní ingredience. lampička mi navíc zůstala, takže až budu potřebovat bělení příště, dokoupím si jen gely :)
Avatar autora Adéla Černá | 20.9.2020
Dnes jsem dokončila šestidenní sadu na bělení zubů od Toothy Starter a jsem nadšená! Zprvu jsem se trochu bála, jelikož mám velmi citlivé zuby. Zaujalo mě to, že se jedná o českou značku s přírodním složením, což pro mě bylo zásadní, a proto jsem se rozhodla sadu vyzkoušet. Překvapilo mě luxusní balení a moderní design produktu. Jednoznačně jsem byla spokojená s jasnou instrukcí a jednoduchou aplikací, která trvala max. 10 minut. Výsledky stály za to, nulová citlivost a bolest zubů, zmizely pigmentové skvrny a již po týdnu je vidět opravdu rozdíl. Rozhodně doporučuji všem, kteří mají citlivé zuby a chtějí přirozeně krásný úsměv. Věřím, že ještě viditelnější výsledky mohou být se sadou na 12 dní.
MM Avatar autora Marie Matoušková | 19.9.2020
Šestidenní sada Toothy starter: Po vyzkoušení jsem byla mile překvapená - slibované vybělení až o dva odstíny bylo jasně znatelné a použití easy ???? Mezi plusy patří určitě česká značka a fakt, že obsahuje dost přírodních látek. Na druhou stranu po nějaké době už použití nebylo tak příjemné, ale je pravda že mám zuby poměrně citlivé... Super design, sada přišla dokonce i v krásným balení! Celkově bych Toothy doporučila ????
PE Avatar autora Petra Ertlová | 17.9.2020
Vyzkoušela jsem Toothy 6ti denní sadu. Na první dojem mě velmi překvapil český a stručně popsaný návod díky kterému byla aplikace velmi jednoduchá. Jednou jsem si nechala vybělit zuby od profesionála a zuby jsem měla velmi citlivé a bolestivé. Toothy je něco úplně jiného zuby nejsou bolestivé a už vůbec citlivé, což je za mě velmi super. Neponičí vůbec sklovinu a opravdu zuby vybělí. Nejdříve jsem tomu moc nevěřila již jsem zkoušela několik zubních past a dalších přípravků na bělení a nikdy nebyl žádný efekt poznat. Toothy mě přesvědčil o tom že za tak krásnou cenu vybělí krásně zuby až o 2 odstíny a to zcela bezbolestně. Výsledek byl vidět při druhém použití. Věřím tomu, že kdybych nepila kávu atd.. Tak by výsledek byl mnohem větší. Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí mít krásný a zdraví úsměv.
AR Avatar autora Anna Rozhonová | 16.9.2020
Vyzkoušela jsem 6 denní řadu bělení zubů, která slibuje vybělení až o dva odstíny. Byla jsem k tomu trochu skeptická, ale Toothy mě mile překvapilo. Opravdu byl za 6 dní vidět rozdíl o dva odstíny. Další milé plus je, že ač mám hodně citlivé dásně, tak mě Toothy vůbec nepálilo a dásně mi nedráždilo, což je také dáno čistě přírodním složením, které je pro mne důležité. Aplikace je velmi snadná a zvládne ji opravdu každý. Ráda bych ještě nakonec zmínila, že se jedná o českou firmu, což jsou jedině plusové body navíc. Je to moje Top značka a ráda ji vždy doporučím komukoli, kdo se mě na bělení zeptá.
MR Avatar autora Martina Richterová | 16.9.2020
Naprosto perfektní řada na bělení zubů - nadchla mě snadná aplikace a výsledek byl patrný už po prvním použití. Líbí se mi, že jde o českou značku, kterou ráda do budoucna opět podpořím a dokoupím si gely na bělení zubů. večerní bělení zubů se stalo mým rituálem a bylo mi líto, že po šesti dnech byl konec. Konečně něco, co vás baví, nikam nemusíte a má to skvělé výsledky. A hlavně oceňuji i čistě přírodní složení. Za mě top!
ZP Avatar autora Zuzana Pšenicová | 15.9.2020
Vyzkoušela jsem 6 denní sadu na bělení zubů a jsem nadšená! Vyzkoušela jsem spoustu přípravků na bělení, ale Toothy nesahají ani po kotníky! Luxusní voňavé balení, šetrné složení, které opravdu funguje. Po otevření krabičky s gely a UV světlem mě překvapila "ordinační" vůně (jako u mého zubaře) což ve mě vzbudilo důvěru. Aplikace je jednoduchá a pohodlná. Gel nepalí, je příjemný i na mé citlivé zuby. Určitě doporučuji!
ML Avatar autora Michaela Lehká | 15.9.2020
Z 6ti denní sady jsem byla nadšená, naprosto překonala moje očekávání. Bělící sada je moderní, šetrná, jednoduše se používá a v mém případě splnila účel. Nejdříve jsem viděla, jak se mi zredukovaly pigmentové skvrnky a později byl znát i bělící účinek (2 odstíny). Líbí se mi přírodní složení gelů a časová nenáročnost. Musím se přiznat, že jsem dost kritik, ale tady jsem nenašla žádnou chybu, ač jsem se i snažila. Za mě vychytaný produkt, ke kterému se určitě vrátím a doporučuji všem, kteří mají citlivé zuby jako já a rádi by hezčí úsměv ????
KB Avatar autora Kristýna Bubeníková | 14.9.2020
Mám za sebou šestidenní kúru s Toothy Starter. Zuby mám opravdu bělejší o dva odstíny, jak Toothy slibuje. Moc se mi líbí balení, nejen samotného kitu, ale i krabice s poděkováním, v jaké sada přišla. S domácím bělením mám zkušenosti, ať se jednalo o gel či pásky, mám tedy srovnání. Gel Toothy obsahuje přírodní složky, na dásních nepálí a zuby nejsou citlivé a to opravdu vůbec. Co jediné mi moc nevyhovovalo, byl velký náústek, který přímo nesedí na moje zuby. Gel jsem pak měla i mimo zuby, náústek jsem musela hodně skousávat a nebylo mi to příjemné. Výsledky jsou ale skvělé. Určitě bych doporučila tu sadu na 12 dní - Pro.
PR Avatar autora Pavlína Riedlová | 10.9.2020
Jsem obrovsky spokojená! Doručení bleskové, všechno nádherně zabalené, použití jednoduché (a opravdu jsem si tu "desetiminutovku", kdy jsem si dala jen nohy nahoru, bělila zuby a četla knížku náramně užívala), chuť příjemně ovocná (žádný chemicko-technologický mentol) a co je nejdůležitější - moje neskutečně citlivé zuby ani jednou nezabolely a po šesti dnech mám zuby opravdu bělejší.
MK Avatar autora Monika Kelnerová | 1.9.2020
Jsem spokojená, škoda že sem nejde nasdílet fotografie před a po, ten výsledek je radikální. Z odstínu 5 jsem nyní na dvojce, což myslím je má přirozená barva. Mockrát děkuji a vřele doporučuji
KM Avatar autora Karel Minařík | 29.8.2020
Po 6ti denní kůře o 1 odstín bělejší, je teda pravda že kafe jsem si neodpustil. Doplňující gely už jsou na cestě a tentokrát to zkusim i bez kafe:)
MB Avatar autora Markéta Brychová | 29.8.2020
Skvělá komunikace a za mě naprostá bomba????. Mám za sebou první 6ti denní bělení zoubků a nemám slov. Naprostá pecka????. Děkuju moc a jsem moc spokojená????
PN Avatar autora Petra Novotná | 25.8.2020
Čekala jsem trošku radikálnější výsledky. Zuby po bělení byly bělejší, ale ne o dva odstíny. Obchod mi ale uznal garanci a okamžitě mi vrátili peníze. Nad tímto přístupem opravdu smekám!
VK Avatar autora Veronika Kratochvílová | 20.8.2020
Skvělá komunikace s obchodem. Doporučili mi sadu PRO a jsem s výsledky spokojená. Určitě zase objednám!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 21