5 mýtů o bělení zubů

Posadili jsme se s našim  týmem zákaznické podpory a výzkumného týmu, abychom probrali nejběžnější mylné představy našich zákazníků o bělení zubů.

S tisíci spokojených zákazníků můžeme bezpečně říci, že o bělení zubů již něco víme. Strávili jsme hodně času vývojem našich výrobků a prací na našich vzorcích, abychom našli nejbezpečnější, nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak vybělit zuby z pohodlí domova.

 

9061mensi
Mýtus č.1
Bělení zubů poškozuje zuby

Jednou z největších mylných představ o bělení je to, že je škodlivé pro sklovinu vašich zubů. Není divu, že tento názor mezi lidmi koluje vzhledem k tomu, že většina technik bělení používá jako aktivní bělicí složku peroxid vodíku. Pokud je peroxid vodíku používán příliš často, nebo ve vysoce koncentrované dávce, může způsobit vážné poškození Vaší skloviny.

Toothy ve svých bělících sadách používá jako účinnou látku řízené dávkování perborátu sodného. Perborát sodný udržuje maximální výsledky bělení a zajišťuje, že nedochází k erozi zubů ani k poškození zubní skloviny.

Shrnutí: Mýtus vyvrácen! Produkty na bělení zubů Toothy nejsou pro vaše zuby škodlivé. Buďte však opatrní při jakékoli aplikaci peroxidu vodíku v jiných zubních přípravcích. 

 

 

Mýtus č.2
Po bělení zubů jsou zuby extrémě citlivé

Pokud jste si někdy nechali zuby vybělit u zubního lékaře, asi víte, že vám zuby potom mohou zůstat citlivé a bolestivé. Několik dní po léčbě může něco tak banálního jako sklenice studené vody způsobit velkou bolest. Opět platí, že tímto viníkem je zde použití peroxidu vodíku ve vysokých koncentracích.

Když jsme vyvíjeli naší sadu pro bělení, jednou z priorit bylo vytvořit produkt, který přinese maximální výsledky bez prožívání bolesti, nebo citlivosti. To je důvod, proč naše receptura používá kombinaci sodíkových přísad s různými rostlinnými extrakty. Vznikl tak gel, který je přírodní, nezpůsobuje citlivost, a je dokonce vegan friendly.

Verdikt: Mýtus vyvrácen! Složky bělení Toothy zajišťují, že nikdy nezažijete žádnou citlivost ani bolest.

3332 

 

 

3377850
 

Mýtus č.3

Po bělení nemohu jíst většinu jídel

Pokud jste si již přečetli náš článek, 10 potravin, které obarvují vaše zuby , víte, že polovina veškerého boje o udržení bílých zubů je v tom, co jíte a pijete. Vaše zuby jsou porézní, což znamená, že přirozeně absorbují jídlo a tekutinu, kterou konzumujete. Káva, čaj, víno, těstoviny s kari omáčkou, či dokonce některé druhy ovoce, jsou schopny obarvit Vaše zuby, pokud je konzumujete pravidelně.

Navzdory tomu, například bobule mají řadu dalších zdravotních výhod, které nechcete vyškrtnout ze své stravy. Náš tip je vždy snížení příjmu takových potravin, pokud máte obavy z obarvení zubů, ujistěte se, že jste si po jejich konzumaci zuby vyčistili, nebo alespoň opláchli vodou.

Verdikt: Pravda! Pro dosažení nejlepších výsledků může být vhodné snížit během bělení konzumaci některých potravin.

 

 

Mýtus č.4

Zuby si může vybělit každý

Každý má různé genetické dispozice, rutiny ústní hygieny, či diety, takže barva zubů se může od člověka k člověku velmi lišit. Do každé sady Toothy přidáváme praktický vzorník, který vám pomůže identifikovat Váš odstín a sledovat průběh bělení.

Naše produkty bohužel bělí pouze přirozené zuby, takže nikdo, kdo má keramické, či jiné uměle doplněné zuby neuvidí žádnou změnu. Gel taktéž nevybělí korunky, nebo plomby. Pokud si nejste jisti, zda byste měli bělení podstoupit, vždy se nejprve poraďte se svým zubním lékařem.

Verdikt: Mýtus vyvrácen! Naše výrobky na bělení zubů fungují skvěle na zubech všech odstínů, tvarů a velikostí, ale pouze pokud jsou přirozené.

Před šoupátko 

 

41851331_2303224433290052_5211365003155734528_o

Mýtus č.5

Vybělení je trvalé

Stejně jako se s postupem času Vaše zuby zabarvují, mohou se vaše výsledky bělení časem ztrácet. Díky správné péči a odpovídajícím změnám vaší stravy a rutinních cyklů mohou být výsledky bělení zubů velmi dlouhé, ale ne trvalé.

Pro dosažení nejlepších výsledků bělení doporučujeme vždy používat soupravu pro bělení zubů. Naše základní sada obsahuje celý cyklus bělení na 6 dní, ale pokud chcete jít pro ještě lepší výsledky můžete zkusit rovnou sadu na 12 dní, nebo si po ukončení kůry pouze dokoupit samostatnou sdu gelů.. Jakmile budete se svým odstínem spokojeni, aplikaci jednou za čas zopakujte, budete tak mít své bílé zuby pod kontrolou.

Verdikt: Mýtus vyvrácen! Při správné péči mohou vaše výsledky bělení trvat dlouho, ale ne navždy. Poctivá údržba je klíčová!

 

Zpět do obchodu