Hollywoodský úsměv krok za krokem

Že k vám příroda nebyla štědrá a nenadělila vám zuby, dle vašich představ nebo dle standardů Hollywoodu? Nezoufejte, dnes pro vás přinášíme velký manuál JAK NA KRÁSNÝ ÚSMĚV. Právě úsměv umí být mocný - je to něco, co zvyšuje naši atraktivitu, ukazuje naše sympatie k druhému člověku a naši vlastní sympatičnost, úsměv je nakažlivý a dokáže i zlepšit náladu druhé stráně, navíc zabírá velkou část obličeje, na který se při konverzaci druhý člověk nejvíce zaměřuje, proto bychom se na něj měli zaměřit i my na něj. Jak na to, pokud nejste se svými zuby spokojení?

  

Zdraví a péče na prvním místě

Přes tento krok nejede vlak. Zdravý úsměv je tím nejhezčím a proto vyžaduje důkladnou péči.

Tato péče začíná pravidelnou kontrolou u zubního lékaře a to i v případě, že nemáte momentálně žádný problém. Ideální je chodit na pravidelné preventivní prohlídky 1 x do roka, pojišťovna přitom ročně hradí až 2 pravidelné kontroly.

Další možností v cestě za krásným úsměvem je dentální hygiena, v některých případech naše 2 minutky 2x denně nestačí, dentální hygiena přitom může pomoci. Nejen, že vás naučí správné techniky čistění zubů a výčet všech zubních nástrojů, které byste měli používat, ale také pomůže se zubním kamenem nebo zubním povlakem, poskytne i prevenci proti parodontóze. Navíc zuby po odstranění těchto nečistot budou zdravější a na první pohled i bělejší!

Další podstatný krok pro zdravé zuby a dásně se skrývá v každodenní péči o ně. Správný výběr zubního kartáčku, používání vhodné zubní pasty a péče o mezizubní prostory – dentální nití nebo mezizubními kartáčky – vyzkoušejte bambusové od značky Toothy. Technika čištění zubů by měla být šetrná, jemnými krouživými pohyby, žádné násilné dření dásní!

pexels-juliano-ferreira-2282849

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bělení pomůže úsměv zkrášlit

I pokud nemáte zuby rovné, v ideálním tvaru nebo v požadované velikosti, druhým krokem k americkému úsměvu je jednoznačně bělost zubů, která dokáže udělat zázraky – bílý odstín opticky rozšiřuje a stírá prostor mezi jednotlivými zuby, váš úsměv tak bude působit výraznější, plnější a dokonce i větší!  Po zdravém úsměvu je bělení zubů druhý klíčový krok, navíc je nejsnadnější a finančně docela nenáročný oproti dalším metodám. Bílé zuby můžete mít již za pár dní, délka bělení záleží na odstínu, se kterým začínáte, na vaší životosprávě, ale také na genetice.

My v Toothy věříme v revoluční postup bělení pomocí LED světla a speciálního gelu s obsahem přírodních složek. Bělící proces zabere pouze 10 minut denně, bělení je velmi šetrné a vhodné i pro citlivé zuby, neobsahuje peroxid vodíku, který ničí zubní sklovinu. Důkazem je 98 % spokojených zákazníků, pokud se náhodou ocitnete v 2 % nespokojené skupině, vrátíme vám peníze, pokud Toothy bělící sada vaše zuby nevybělí alespoň o 1 odstín.

Velké srovnání domácích bělících metod jsme pro vás sepsali v tomto článku.

pexels-kampus-production-5935235

 

 

Co dělat pokud máte zuby křivé?

Doporučujeme si přečíst článek na téma možností srovnání zubů. Najdete tam komplexní informace ohledně metod, které si nyní používají. Rovnátka už nemusí být pouze pro děti a dospívající, existuje řada diskrétních metod.

pexels-elina-sazonova-1927306

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co dělat, pokud nemáte rádi tvar nebo velikost zubů?

Jednou z nejpopulárnějších možností jsou keramické nebo kompozitní fazety. Lepí se na přední stranu vašich zubů za účelem korekce tvaru, barvy nebo i postavení – dovede se tedy poradit i s mírnou křivostí zubů. Působí většinou velmi přirozeně. Životnost fazety záleží na použitém materiálu, jde o rozmezí od 5-20 let. Výhodou je, že fazety se nemohou zabarvit a zůstanou bílé. Cena 1 fazety přitom začíná okolo 7 tisíc, v závislosti na vybrané klinice, přičemž klasický zákrok většinou obsahuje 6 fazet = na 6 zubů.

pexels-alexander-krivitskiy-3706542

Zpět do obchodu