Revoluční novinka! Proč potřebujete dvě různé zubní pasty?

Stejná zubní pasta na ranní i večerní čištění? A co když vaše zuby potřebují zcela jinou péči v závislosti na denní době? Přes den jsou Vaše zuby vystaveny několika výzvám: především jídlu a pití, které na ně působí, proto je důležité zuby ochránit a připravit je na celý den. Večer před spaním naopak většinou po vyčištění zubů nedochází ke konzumaci jídla ani nápojů, takže zuby mohou hezky nerušeně účinné látky vstřebávat.   

Toothy přichází na trh se zcela unikátním a revolučním konceptem: Toothy®️ All Day Care - Bělící ranní a večerní zubní pasty: jedna pasta se speciálním složením na den a jedna večerní zubní pasta na péči o zuby přes noc. Co je spojuje? Jejich bělící účinky! Jinak se jedná o zcela odlišné složení, jelikož vaše zuby potřebují správně zacílenou péči ráno i večer. Pojďme se na jednotlivé pasty podívat blíže:

 

Ranní pasta

Ranní zubní pasta má krásný minimalistický bílý design s ikonkou slunce, má příchuť kokosu a obsah pasty má bílé zbarvení. Ranní pastu jsme se snažili přizpůsobit novému začínajícímu dni nejen z hlediska designu, ale také z hlediska péče, které zuby na začátku rána potřebují. Ranní Toothy pasta vaše zuby přes den ochrání, právě díky aktivním složkám, které na zubech vytvoří ochrannou vrstvu. Ranní zubní pasta také zuby důkladně vyčistí, dalším hlavním benefitem této zubní pasty je také desinfekce úst.

36 popis zmensena 

Z jakých hlavních složek se ranní pasta skládá?

Karnaubský vosk

Kokosový olej

Aloe Vera

 

Kokosový olej má zklidňující efekt na citlivé dásně, přirozeně také desinfikuje dutinu ústní, jelikož obsahuje mastné kyseliny, které účinně ničí bakterie. Karnaubský vosk pomáhá zajistit dlouhotrvající ochranu zubů proti znečištění, vytváří na povrchu zubní skloviny vrstvu, která brání vzniku nevzhledných zabarveních (skvrn) způsobených vlivem konzumace potravin a nápojů. Aloe Vera obsahuje účinné látky, které také pomáhají zabránit vzniku bakterií, které způsobují vznik zubních kazů.

 

Večerní pasta

Večerní pasta přichází na trh s tematickým černým obalem a ikonkou měsíce. Večerní čištění je pro zdraví zubů velice důležité, pokud bychom tento krok před spaním vynechali, představte si, jak dlouho se na vašich zubech a dutině ústní mohou rozmnožovat bakterie ze zbylého jídla? Mají na to celou noc! Právě tento koncept jsme pro tvorbu Večerní pasty využili - na zubech může pasta působit dlouhý časový úsek, jelikož během spánku nedochází ke konzumaci jídla či pití, snáze se tak potřebné látky na zubech udrží a mohou pracovat- proto jsme jako cílenou večerní péči vybrali právě opravu zubů a bělení. Samotná barva pasty je vzhledem k obsahu aktivního uhlí také černá, nenechte se ovšem barvou odradit! Právě černě zbarvené aktivní uhlí má v pastě bělící účinky.

 37 upr popis zmensena

A z jakých hlavních složek se skládá večerní pasta?

Aktivní uhlí

Bentonitový jíl

Hydroxyapatit

 

Aktivní uhlí pomáhá vzhledem ke své vysoké absorbční vlastnosti odstranit všechny nečistoty a nevzhledné skvrnky z povrchu zubů, navíc také působí jako prevence - pomáhá předcházet tvorbě novým skvrnám, dále také obnovuje přirozenou bělost a zářivost zubů. Bentonitový jíl o zuby pečuje díky obsahu minerálů, pomáhá také k detoxifikaci a obnově dutiny ústní. Složka s názvem Hydroxyapatit pomáhá k obnově zubní skloviny, navrací ji potřebné minerální látky a sklovinu tak pomáhá posilovat.

 

 

Obě pasty můžete zakoupit samostatně, nebo ve výhodných balíčcích:

35 PP popis banner

Zpět do obchodu