Toothy bělení krok za krokem

Nemáte s domácím bělením žádné zkušenosti a nevíte jak na něj? Bojíte se o své zuby, že vám je může domácí bělení poškodit? Myslíte si, že vybělení nebude efektivní/ viditelné?

Domácí bělení není nijak složité a zvládne ho opravdu každý! Toothy gel je navíc vyvinut tak, aby byl co nejšetrnější i k citlivým zubům -složení gelu má certifikaci platnou podle evropských směrnic a obsahuje mimo jiné výtažky z aloe vera nebo granátového jablka. Toothy bělení je opravdu efektivní a přináší viditelné výsledky  - Toothy garantuje vrácení peněz, pokud výsledky neuvidíte (garance vybělení minimálně o 2 odstíny).

pexels-karolina-grabowska-4239013

 

Jak Toothy funguje

Při bělení s Toothy dochází na povrchu zubů k oxidaci, která odstraňuje zubní plak, bakterie a jiné nečistoty – tento proces má za následek odstranění nažloutlých podtónů zubů. Oxidace vzniká za pomocí působení LED světla a gelu, který má unikátní složení s certifikací NQA platnou dle evropských směrnic – více informací o složení gelu a certifikátu naleznete na stránkách Toothy v sekci technologie: https://www.toothy.cz/technologie

Vybrat si můžete ze 3 dostupných variant bělících sad:

pexels-madison-inouye-1382394

 

Výhody domácího bělení Toothy

  • Nízké finanční náklady – sadu Toothy na bělení zubů seženete již od 1190 Kč (6 denní kúra)
  • Bělení trvá pouze 10 minut denně, tuto dobu můžete využít efektivně a dělat téměř cokoliv – ruce máte volné, jediné, co nemůžete je chviličku mluvit
  • Gel je opravdu šetrný, obsahuje například výtažky z aloe vera
  • Žádné dlouhé dojíždění v kolonách, vše je z pohodlí domova
  • Výsledky jsou opravdu vidět po prvních používání
  • K porovnání výsledků bělení každé balení obsahuje štítek s odstíny zubů – od zažloutlých tónů po perleťově bílé! Můžete tak sledovat vás posun za krásným úsměvem
  • Garance vybělení zubů až o 2 odstíny, jinak Toothy vrací peníze zpět
  • Aplikace Toothy bělení je bezbolestná a šetrná i k citlivých zubům

 

Jak na bělení s Toothy?

Přišel vám balíček s bělící sadou Toothy domů? Pojďme si projít proces bělení krok za krokem. Sada Toothy přichází v krásném balení s minimalistickým bílým designem v krabičce z přírodního kartonu. Každý balíček je pečlivě zabalen tak, aby váš zážitek byl už jen v rozbalování balíčku!

 V balení naleznete:

  • Toothy přístroj s LED světlem
  • Silikonový náustek
  • Bělící gel
  • Vzorník odstínů zubů k porovnání výsledk

 

 Bělení s Toothy krok za krokem

  1. Před tím, než s bělením začnete, vyčistěte si zuby kartáčkem a zubní pastou. Poté zuby ubrouskem nebo ručníkem osušte, aby nebyly příliš mokré.
  2. Přístroj s LED světlem musíte pro první použití odjistit – to provedete vytáhnutím pojistky, která je u baterie, baterii následně vrátíte zpět na místo a přístroj je téměř hotový k použití!
  3. Na přístroj nasaďte přiložený silikonový náústek.
  4. Na silikonový náústek aplikujte ¼ dávky gelu na spodní i vrchní část – gel aplikujte tak, aby se při nasazení dotýkal přední strany vašich zubů.
  5. Vložte Toothy přístroj s náústkem a gelem do úst a přístroj zapněte.– rozsvítí se modré světlo a začíná startovat časovač 10 minut!
  6. 10 minut čekejte….. Přístroj vám dá sám po uplynutí této doby vědět – zapípá LED světlo se vypne. Dochází vám kreativita, jak těchto 10 minut využít? Přečtěte si náš článek a nastartujte s námi nové zvyky a cestu za lepším já! Článek naleznete zde: Vychutnejte si čas jen pro sebe - tipy s Toothy.
  7. Po skončení procesu přístroj důkladně umyjte.
  8. Stačí už pouze úsměv!!! :) 

woman-holding-a-smiley-balloon-1236678

 

Zpět do obchodu