Zaujměte na Valentýna, single i v páru!

Valentýn, svátek zamilovaných, letošní rok vychází na začátek týdne, tedy na pondělí 14.2.2022. Ať už máte dlouhodobý vztah, čeká vás jedna z prvních schůzek s někým novým, nebo jste momentálně single, v dnešním článku myslíme na všechny! Načerpejte s námi zamilovanou atmosféru a inspiraci na tento den! 

pexels-alleksana-6478828  

 

Rozzařte každou místnost, kam vkročíte nehledě na to, jestli jste single nebo v páru: 

Krásný úsměv umí dělat zázraky. Smích je silným klíčovým faktorem v atraktivitě člověka. Ústa a zuby zabírají velkou plochu obličeje, která je na první pohled hned viditelná. Zaměřte se na co nejzářivější úsměv díky šetrnému domácímu bělení od české značky Toothy. Pouze několik minut denně a váš úsměv bude viditelně bělejší!

Co si takhle dát společné bělení zubů s vaší druhou polovičkou nebo s kamarádkou? To se budou rozdávat úsměvy! Je dokázáno, že páry, které spolu zkoušejí nové věci jsou šťastnější a mají spokojenější vztah: vyzkoušejte Toothy bělící balení pro dva!! Nebo pozvěte domů kamarádku/ kamaráda a vyzkoušejte bělící sadu Toothy Best Friends.

Věděli jste, že smích je nakažlivý? Je vědecky dokázáno, že úsměvem můžeme ovlivnit náladu druhého člověka, smích ovlivňuje chemické procesy v těle a pomáhá bojovat proti stresu i špatné náladě.

 

Tipy pro tento Valentýn, čím udělat partnerovi radost:

 

Řekněte to dárkem

Nemusí jít o nic nákladného, stačí symbolická mini čokoláda, nebo pro unikátnější dárek můžete vybrat originální pralinky ve specializovaném obchodě. Nezapomeňte pak na správnou zubní hygienu, kterou zajistí Toothy bělící zubní pasty, speciální pasta na den i noc pro dokonalé vyčištění a ochranu zubů proti kazivosti. Cukr totiž je příčinou tvorby kazů, nepodceňujte proto správnou péči. Své druhé polovičce můžete i něco originálního uvařit nebo upéct!

Tip na zdravé domácí pečení:

Vyzkoušejte banánové muffiny, které můžete dozdobit jahodami ve tvaru srdíček. Banány jsou samy o sobě sladké, takže recept nepotřebuje dodatečný umělý cukr, jedná se tak o skvělý recept šetrný k zubům!

 pexels-vjapratama-935789

 

Řekněte to gestem

Slyšeli jste už o jazycích lásky? Každý lásku jinak vyjadřujeme, dáváme a jinou od druhého požadujeme, patří sem:

  • ujištění
  • pozornost
  • dárky
  • gesta
  • fyzický kontakt

 Jaký je ten váš a jaký jazyk používá partner? Ve vztahu mohou vznikat zbytečná nedorozumění, zjistěte, co každý z vás potřebuje, aby se cítil dobře. Gesta jsou jednou z oblastí, jak můžete lásku vyjádřit, stačí třeba druhému přichystat dobrou snídani do postele, napustit vanu, napsat milý vzkaz na lísteček nebo přichystat večeři při svíčkách.

 pexels-monstera-6621191

 

Co dělat, pokud jste na letošního Valentýna single? 

Nenašli jste ještě svoji spřízněnou duši? Ideální čas udělat si rande sám/a se sebou. Proč čekat na někoho, kdo s námi bude trávit čas, když můžeme být sobě vlastním nejlepším přítelem? Láska začíná u nás samých, bez lásky k sobě nemůžeme čistou lásku předávat dál.

Být single je jedinečná příležitost naučit se nové věci, najít si nové koníčky, seznamovat se s novými lidmi. Využijte toto období ve vašem životě a staňte se tou nejlepší svojí verzí člověka.

 

Tipy na single aktivity: 

  • Zajděte si s knihou do vaší oblíbené kavárny, čerpejte atmosféru, pozorujte lidi kolem, a hlavně, dejte si něco dobrého za odměnu! Je svátek lásky!
  • Odměňte se hezkým spodním prádlem jen tak pro radost. Oblečení ovlivňuje to, jak se cítíme, začněte hned od základů! Vyházejte staré kousky a nahraďte je novými. I když třeba prádlo nikdo jiný nevidí, může ovlivnit náš pocit ze sebe.
  • Zkoušeli jste jít někdy do kina bez doprovodu? Proč tomu nedát šanci? Navíc jako bonus máte celý popcorn jen pro sebe! A tomu říkáme výhra. Možná se vám bude hodit mít v zásobě pár mezizubních kartáčků, které v Toothy nabízíme, navíc z ekologického bambusu. 
  • Valentýn si říká o extra péči o sebe! Co si takhle udělat večer plný relaxu, napustit si horkou vanu, dát si masku na obličej, pustit si oblíbenou hudbu a chvíli vypnout? Skvěle se také nabízí manikúra nebo domácí bělení zubů od Toothy, nikdy nevíte, koho váš úsměv oslní. My v Toothy garantujeme, že bude nepřehlédnutelný. Vybělte si svůj úsměv o několik odstínů pomocí bělící sady, která je k zubům velmi šetrná, navíc bez obsahu peroxidu, který jinak může zuby trvale poškodit! 
  • Není káva v přítomnosti knížky či jiné zmíněné alone aktivity váš šálek čaje? Na Valentýna nemusíte být sami. Uspořádejte večeři pro své známé nebo rodinu! Anebo již zmiňovanou bělící session s kamarádkou s Toothy Best Friends

Nezapomeňte, že nikdy nevíte, koho kdy potkáte. A i když je to trochu cliché, opravdu se to většinou stává, když to člověk nejméně čeká.

 pexels-cottonbro-4827506

Zpět do obchodu