Proč si vybrat právě bělící sadu od značky Toothy®️

Toužíte po zářivějším úsměvu? Je zcela běžné, že každý člověk má odlišný přirozený odstín zubů. Někteří jedinci mohou mít to štěstí a pyšnit se svoji přirozenou  sněhově bílou barvou zubů, jiní zase mohou mít zuby více do žlutého odstínu nebo odstínu bílé slonoviny. Pokud patříte spíše do druhé skupiny, nemusíte zoufat - od toho jsme tu my, česká značka Toothy®️, která přináší na trh revoluční způsob bělení zubů a moderní i ekologické produkty vyvinuté speciálně pro dentální hygienu.

pexels-andrea-piacquadio-789822 

 

Proč si vybrat značku Toothy®️ a její bělící sady?

Toothy je česká svěží značka, která se zaměřuje na bělení zubů a na cílenou speciální péči o ně. Nabízí řadu produktů z oblasti dentální péče, které jsou navíc ekologicky založené (co takhle zkusit náhradu plastového kartáčku za variantu z bambusového dřeva Moso) a také co nejvíce přizpůsobené potřebám našich zubů na základě moderní dentální péče (proč potřebujete zubní pastu na den a na noc zvlášť). 

Základem procesu bělení je LED světlo a speciální gel, tento speciální přístroj s LED světlem tak zakoupíte pouze jednou, následně už dokupujete pouze náhradní gely. Gel je založen na přírodní bázi a obsahuje složky jako je granátové jablko, aloe vera nebo heřmánek.

  

Bělící zubní sady Toothy®️ nabízí různé varianty v závislosti na délce bělení:

Vyzkoušet také můžete speciální balíček Toothy®️ Launcher Set, který obsahuje vše potřebné pro 6 denní kúru a navíc ještě ranní a večerní zubní pasty na zuby, které jsou speciálně vyvinuté pro odlišné požadavky zubů a dutiny ústní vzhledem k fázi dne.

 PAPKit-5_1000x1000

 

Stále se ptáte proč zrovna Toothy®️?

  • Bělení zabere pouze 10 minut denně, během tohoto času si navíc můžete změnit život: zkuste si přečíst náš článek 5 aktivit, které můžete dělat při čištění zubů a odstartujte si nové návyky
  • Bělení je zcela bezpečné, podléhá certifikaci dle NQA
  • Bělení nebolí a je vhodné i pro citlivé zuby
  • Speciální gel neobsahuje peroxid vodíku
  • 98 % zákazníků je spokojeno, pokud se ale stále bojíte, připomínáme garanci vrácení peněz, když neuvidíte žádné výsledky bělení

 

Nutno podotknout, že bělení zubů je zcela individuální záležitostí, právě na základě naší genetiky a přirozeného bělení zubů trvá každému z nás jinou dobu (a jiný počet bělení) dosažení vytouženého výsledku. Někteří mohou mít bílé zuby ihned, jiní zase po opakovaném bělení. Více se dočtete v jednom z našich předchozích článků: Jak často si bělit zuby?

Zásadní vliv na vzhled a barvu zubů mimo naší genetiky mají také naše návyky, především konzumace barvících potravin jako je káva, černý čaj, víno, rajčata, sladkosti a mnohé další. Důležitá je také správně zvolená cílená dentální péče, která pomáhá zuby udržet čisté, chráněné a odolné vůči zbarvování. Bělící sada Toothy Vám pomůže získat zářivější úsměv, který je, jak jsme již zmiňovali, dokonce garantován, pokud se výsledky nedostaví, vrátíme vám peníze. Tak proč to nezkusit?

jakub-dziubak-XtUd5SiX464-unsplash

Zpět do obchodu