Jak často si bělit zuby?

Jak často opakovat bělení zubů? Existuje nějaká hranice, kdy už zuby nebělit? Kolikrát je dobré bělení pomocí bělící sadyToothy opakovat? V dnešním článku se dozvíte veškeré odpovědi na tyto otázky.

pexels-vinicius-wiesehofer-1130624  

 

V hlavní roli genetika

Každý člověk má přirozeně jiný odstín zubů, někdo má krásné bílé zuby, někdo potřebuje na cestě za zářícím úsměvem trochu více pomoci (ale od toho tu máte Toothy ®️). Bělení zubů je tudíž zcela individuální záležitostí: někdo uvidí razantní výsledek bělení již po prvním užití, někdo bude potřebovat týden používání. Vše je velmi individuální. Značka Toothy garantuje dosažení viditelných výsledků bělení (vybělení minimálně o 1 odstín za 6 dní), pokud výsledek neuvidíte, vrátíme vám peníze. To samé platí s četností opakování bělících kúr. Někomu bude stačit jedna bělící kúra za rok, někdo může bělení opakovat několikrát do roka. Vše je velmi individuální. S potřebou opakovaného bělení také souvisí následující bod – vlivy a návyky každodenního života.

pexels-elly-fairytale-3806953

  

Vlivy denního života

Káva, černý čaj, konzumace barevných potravin, kouření. To vše má vliv na aktuální vzhled vašich zubů a také na to, jak dlouho vám po bělení zuby zůstanou bíle zářící. Bezprostředně po bělení zubů je důležité se těmto potravinám vyhnout a nasadit takzvanou bílou dietu pro redukci skvrn. Článek na toto téma si můžete přečíst zde: Jídla, která pomáhají udržet bílé zuby, jednoduché pravidlo ale zní následovně: pokud by daná potravina nebo nápoj mohl obarvit bílou látku (například tričko), je lepší danou věc nekonzumovat a pár dní po bělení počkat. Jaké potraviny nejvíce zuby obarvují? Zjistěte to v článku 10 potravin, které obarvují Vaše zuby. Obarvení zubů můžete eliminovat například propláchnutím úst vodou nebo vyčištěním zubů po konzumaci tohoto jídla či nápoje. Podpořit delší trvání bílého úsměvu můžete také pomocí zubní pasty Toothy All Day Care.

pexels-kaboompics-com-6067

  

Bělení pomocí Toothy

Mezi výhody domácího bělení s pomocí LED světla a speciálního gelu od značky Toothy patří například nízká pořizovací cena bělících sad, snadnost a rychlost použití (bělení zabere pouze 10 minut denně) a v neposlední řadě také fakt, že bělící sada vhodná i na citlivé zuby (gel je velmi šetrný). Pro návod, jak bělit zuby s Toothy, doporučujeme článek Toothy bělení krok za krokem.  

Toothy nabízí hned několik sad na bělení zubů, které jsou závislé na bělících počtu dní. K dispozici tak je:

  • Toothy Starter – 6 denní kúra
  • Toothy Pro – 12ti denní kúra
  • Toothy All White – měsíční kúra

33- banner upr FINAL-min-2

 Existuje velké množství metod domácího bělení zubů od bělících zubních past, bělení pomocí LED světla a speciálního gelu, bělení pomocí bělících zubních pásků, přes zubní pera až po ordinační peroxidové bělení. Porovnání předchozích metod domácího bělení zubů jsme pro vás již dříve napsali v článku Velké srovnání metod domácího bělení zubů.  Každá z metod a každá značka může fungovat trochu jinak a některé metody obsahují různá doporučení, přečtěte si proto příbalovou informaci nebo se poraďte s lékařem. Profesionální bělení v ordinaci se většinou liší četností, provádí se totiž většinou pouze 1x do roka plus jsou během roku nějaké korekce zbarvení.

 

 

Zpět do obchodu