Toothy péče o zuby

Toothy nabízí hned několik produktů pro Váš krásný úsměv – od revolučních bělících sad na zuby, které fungují na základě LED světla a speciálního gelu obsahujícího přírodní složky, až po několik vychytávek pro zdravější dutinu ústní včetně speciálních zubních past na den a noc zvlášť (zuby potřebují cílenou péči v závislosti na denní době).

A právě na tyto vychytávky se dnes zaměříme. Jak je používat? K čemu slouží? A proč právě Toothy výrobky pro zubní péči? Pojďme si je dnes blíže představit!

pexels-andrea-piacquadio-790744

 

Česká značka Toothy se zaměřuje na revoluční způsoby bělení a péči o zuby. Informace na téma bělení zubů s Toothy si můžete přečíst v článku Toohty bělení krok za krokem. Cílem Toothy jsou nejen spokojení klienti s krásně zářivými úsměvy, ale také klienti se zdravými zuby a se zdravou dutinou ústní. Právě proto v široké nabídce produktů najdete hned několik kousků pro správné starání se o zuby. O jaké produkty se jedná?

 

 

Toothy®️ Dentální nit

Mezizubní prostory normální kartáček důkladně nevyčistí, může se zde usazovat zbylé jídlo a tím pádem se zde množí bakterie, tvoří zubní plak a mohou vznikat problémy s dásněmi nebo s kazivostí zubů. Řešení? Čištění mezizubních prostor. Toto čištění stačí jen 1x denně, ideální doba je večer před spaním před čištěním zubů zubní pastou a kartáčkem.

Toothy Dentální nit je složena z aktivního uhlí, likviduje pigmentové skvrny na místech, která jsou zubnímu kartáčku těžko přístupná. Aktivní uhlí má vysoké absorpční účinky, a proto pomáhá zbavit zuby veškerých nečistot. Jedno balení vydrží při každodenním používání kolem jednoho měsíce. Skvělou zprávou je, že tato dentální nit je ze 100 % ekologicky balena!

Nit pp 1000x1000 ¨

 

Toothy®️ Mezizubní kartáčky

Dalším řešením na čištění mezer mezi zuby a dásněmi je mezizubní kartáček. Tento Toothy je vyroben z ekologického materiálu – bambusového dřeva Moso. Pokud s mezizubním kartáčkem teprve začínáte, zvolte menší velikost (0,7mm nebo 0,8mm), Toothy nabízí celkem 4 různé velikosti těchto kartáčků, v balení naleznete celkem 8 kusů vybrané velikosti. Zuby, které nejsou na čištění mezizubních prostorů zvyklé, mohou reagovat krvácením (přítomný zánět), po čase si ale zvyknout a je dost možné, že velikost kartáčku budete muset zvýšit.

11 zmensena bannerova

 

Toothy®️ Brush

Ekologický bambusový kartáček - dejte sbohem těm plastovým! Tento od Toothy si zamilujete – krásný přírodní design, jemné štětinky, a navíc certifikován na 100 % rostlinné bázi. Tvar štětin kopíruje povrch zubů, štětinky z jemného nylonu zakoupíte v bílé nebo černé barvě. Jaký je váš favorit?

ban kartacky MOSO

 

Toothy®️ Fresh

Záchrana do kapsy, to je Toothy Fresh sprej na osvěžení dechu! Úspěšně redukuje zápach z úst po požití cigaret, kávy, alkoholu, aromatického jídla i při žaludečních potížích. Stačí pouze 1-2 stříknutí. Má velmi praktické balení, vejde se snadno do každé kabelky nebo kapsy. Sprej obsahuje 10 ml.

10456-compressor

 

Toothy®️ All Day Care - Bělící zubní pasta - 2x65g

Naše silné duo – unikátní princip těchto zubních past spočívá v tom, že naše zuby a dásně potřebují cílenou péči podle toho, jestli je zrovna začátek dne, nebo jestli se chystáte spát. Během spaní je produkce slin snížena, nepřijímáme tekutiny ani jídlo, ústa musí být dokonale vydezinfikována, vyčištěna a připravena na obnovu během noci. Ráno naopak ranní pasta vytváří ochrannou vrstvu, která zabraňuje tvorbě skvrn z potravin a nápojů, zabraňuje naleptávání skloviny a vzniku zubního plaku. Ranní pasta má kokosovou příchuť a bílou barvu, večerní pasta naopak obsahuje aktivní uhlí a má proto barvu černou. Více informací se můžete dočíst v našem článku Revoluční novinka! Proč potřebujete dvě různé zubní pasty?

 ucinne latky aldaycare PP popis

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu